strategy

STRATEGY

Sfida jonë është ti japim forme strategjise dixhitale më të përshtatshme për markën tuaj.
Pikat kyce të një strategjie për ne jane: Klienti, Tregu dhe Obiektivat.

ux2

Eksperienca e përdoruesit është në thelbin e cdo gjëje që ne krijojmë. Ne shohim në
këtë proces një mundësi për të përcaktuar objektiva afatgjate bazuar në të dhënat që
do të japin analizat e kërkimeve tona.

USER EXPERIENCE

ui2

USER INTERFACE

Në një botë ku ne jemi vazhdimisht të bombarduar me informacione, detyra jonë është
të sitim nëpërmjet fjalëve kyce dhe imazheve kryesore mesazhin që për konsumatorin
potencial është i vlefshem

sherbimet_slider2

WEB
DESIGN

HOSTIM
DOMAIN

IT outsource

SMR
Sistemi i
Menaxhimit
te Raporteve

SAMK
Sistemi i
Avancuar
I Menaxhimit
te Kontratave

HPF
Human
Power
Factor

ServIT

KUSH JEMI

Ne jemi nje agjensi kreative e re e perbere nga njerez dinamike me eksperience te gjate ne fushen e programimit dhe dizajnit.

Ne nje projekt dixhital perfshihen kreativiteti dhe informatika, dy ingrediente te veshtire per tu bashkuar.
Per kete arsye ne ne cdo projekt perfshijme te gjithe burimet tona ne menyre qe keto ingredient te ndihmojne njeri tjetrin.

Misioni yne eshte te krijojme nje eksperience unike dhe perfshirese nepermjet Brand Entertainment dhe Perfshirjes se Konsumatorit ne cdo projekt

DISA NGA KLIENTET QE NA KANE ZGJEDHUR

Web Design + IT Support
ansig
Web Design + IT Support
koka
Brand Identity + Web Design
amadeus
Web Design
ed
Web Design - Brand Identity - Catalogue
bcs
Web Design
icla
Entertainment Platform
argetohu
Web Design
brand
Web Design + IT Support
be-so-logo
Brand Identity + Web Developer
terminal
Web Design + Brand Identity
ap
Web Design
human